X

Dezvoltare WordPress

By

Traian

Servicii IT

WordPress este cel mai popular sistem de administrare a continutului (Content Management System – CMS) care ofera oricarei persoane fara cunostinte tehnice o interfata foarte usor de folosit pentru editarea paginilor unui site/blog.

Tabel Preturi Oferta creare site-uri web in WordPress

Servicii diferentiate WordPress: 

Realizare site in WordPress

Realizare plugin-uri WordPress

Mentenanta site construit in WordPress

 

Inainte de a incepe activitatea de blogger sau de administrator de continut al unui site, acesta trece prin etapa de instalare a sistemului WordPress, a temei de WordPress, configurarea acesteia in toate aspectele care se vor reflecta direct in aspectul site-ului.

De aceea Sector Web doreste sa va ofere valoarea experientei noastre cu nenumarate teme si pluginuri de WordPress create, optimizate si personalizate pentru diferite site-uri, impreuna cu experienta privind nenumarate aspecte ale functionarii WordPress.

Dezvoltare teme WordPress: Sector Web dezvolta teme de WordPress pe baza unor site-uri existente care nu sunt proiectate pentru WordPress. Migram astfel orice layout existent pe CMS-ul WordPress, aducand beneficiul unui sistem de administrare excelent, conscrat in toata lumea online (world wide web) *

* Aceleasi layouturi pot sta la baza unor site-uri proiectate si construite pe baza unui CMS Sector Web propriu. Avantajul CMS-ului Sector Web este rapiditatea. Pentru testarea celor 2, comparati: alz.ro, psihomedical.ro vs doctorulzilei.ro, animalzoo.ro si sectorweb.ro (cele 3 din urma fiind solutii WordPress)

Personalizari de teme WordPress: Daca doriti personalizarea unei temei WordPress aleasa deja de dvs,  va vom ajuta sa adaugati/modificati orice element functional/grafic din paginile acesteia. Experienta Sector Web permite modificarea extensiva a oricarei teme de WordPress pentru a corespunde cu nevoile fiecarui site in parte.

Magazin virtual sau site web de prezentare: Wordpress permite construirea unui magazin virtual sau a unui site de prezentare | catalog | portal cu un aspect extraordinar si o sectiune de administrare proprie WordPress simpla, intuitiva si usor de folosit

Dezvoltare de plugin-uri: Dezvoltarea personalizata  a unor module functionale pentru a intampina orice nevoi specifice oricarui tip de site

Vrei un site pe WordPress?

Cere oferta!

 
 
 

Comments are closed.