Acasă » Portofoliu

Portofoliu

Pentru oferta completă de prețuri vizitează pagina Ofertă prețuri aplicații și site-uri web sau luați direct legătura cu noi prin pagina de contact.

Traian Predan - Programator web & antreprenor

“La Sector web facem tot ceea ce este necesar pentru crearea și livrarea unor produse și servicii IT premium.”

TRAIAN CONSTANTIN PREDAN – dezvoltator web

Aplicații web standard sau personalizate

Dezvoltăm site-uri web standard, simple sau complexe, aplicații web simple sau specializate în funcție de solicitările de business ale clienților noștri.

Magazine virtuale, SEO sau optimizări de site-uri web pentru motoarele de căutare, site-uri web de prezentare simple sau deosebit de complexe.

Interfețe pentru consum de API-uri din cele mai diverse, modificări de platforme pentru implementarea unor funcționalități specifice.

Activități de mentenanță pentru site-uri web, plugin-uri, teme, template-uri, optimizări de funcționalitate pentru spor de viteză și scoruri fruntașe Google Page Speed.

Magazine virtuale, pagini de prezentare, cataloage de produse, aplicații web custom, portaluri de știri, auto, imobiliare, module funcționale, etc

Integrări complexe cu rețelele de socializare, aplicații custom, implementări grafice, urmărirea și creșterea traficului și a conversiilor.

Asistență tehică, disponibilitate, intervenție, consultanță IT.

Vezi și oferta de prețuri creare website-uri WordPress.

Hai să lucrăm împreună următorul tău

Site web

Contactează-ne aici ca să discutăm despre proiectul tău.