Programarie și dezvoltare web custom

Creare site-uri web custom

Prin activitatea noastră de peste 15 ani în domeniul programării și dezvoltării web am construit un portofoliu complex și divers.

Vezi detalii privind realizarea site-urilor și aplicațiilor web custom.

Realizare personalizată de site-uri și aplicații web

Tehnologiile și limbajele de programare utilizate pentru dezvoltarea proiectelor custom, ne mențin la standardele globale curente de programare & dezvoltare web.

Funcționalități custom

Mai jos este doar o enumerare incompletă pentru nenumăratele module funcționale proiectate și executate în timp pentru proiectele clienților noștri.

Dacă vrei să consulți prețurile pentru crearea unor tipuri de site-uri web sau module funcționale custom, mergi în pagina de oferte prețuri.

Contactează-ne aici pentru Ideea ta unică pe care o ai pentru noul proiect.

Modul rezervare loc parcare online

Integrare magazin virtual Woocommerce cu sistemul de barieră inteligentă Orbility (Franța). Rezervare loc în parcare de lungă durată cu generare QRCode după efectuarea plății online (Netopia Mobilpay) cu cardul.

Platformă evaluări medicale online

Modul de gestiune pacienți/fișiere/consultații construit pe un modul Woocommerce si pluginul Booked.

Compatibilizare platforme vechi la PHP 7.4.9

Analiză proiectare soluții custom pentru compatibilizarea unor platforme vechi scrise in PHP la versiunea de limbaj PHP 7.4.9.

Module ușoare și rapide pentru site-uri cu trafic concurențial mare

Optimizarea platformelor, modulelor, widget-urilor pentru conservarea resurselor serverelor gazdă și asigurarea funcționării site-urilor cu regim de trafic ridicat (Ex.: site-urile de știri, etc)

Integrarea între platforme

Integrarea între platforme diverse pentru coordonarea fluxului unor procese și consistența datelor.

Web scraping sau preluarea de date automat din pagini web

Proiectarea și dezvoltarea unor sisteme de preluare automată și periodică de date definite din pagini web țintă. Exemplu: anunțuri auto sau imobiliare.

Widget Meniu optimizat prin utilizarea de cache

Pentru asigurarea unei funcționări normale site-urilor cu regim de trafic ridicat, cum sunt și site-urile de știri, acest widget înlocuiește generarea meniului principal la afișarea paginii printr-un meniu generat și păstrat în cache pe server la fiecare actualizare/publicare de articol

Pluginul cross-feed optimizat pentru distribuția de articole pe site-uri partenere

La fiecare editare/publicare de articol se trimit (push) instantaneu articolele noi la site-urile partenere care le vor afișa printr-un widget cross-feed.

Widget optimizat cross-feed

Widget-ul este optimizat prin păstrarea articolelor externe într-un fișier cache pe disk-ul serverului web. Afișarea articolelor în pagini se face inserând template-ul preconstruit la preluarea articolelor (eventual prin pluginul cross-feed)

Integrare între 3 platforme diferite Exemplu: site de comunicate online

Platforma Opencart asigură vânzarea pachetelor de comunicate. CMS-ul WordPress modificat consistent asigură realziarea contului și furnizează editorul de comunicate. Platforma custom de publicare afișează comunicatele aprobate. Exemplu: capital.ro/comunicate si evz.ro/comunicate

Aplicații web custom pentru concursuri online de fotografie

Framework-ul PHP (CodeIgniter) a constituit scheletul de dezvoltare a unor funcționalități diverse pentru concursuri online de fotografie. De asemenea, realizări automate de personalizări ale fotografiilor concurenților, generări de calendare sau diplome personalizate.

Integrări prin publicarea integrală de articole pe mai multe site-uri de știri

La publicarea unui articol pe unul din site-uri, același articol este inserat in baza de date și afișat pe alte site-uri indicate. Platformele pot fi diferite (exemplu – WordPress, platforme custom)

Widget de conversie

Widget JQuery, JavaScript de conversii de calcul între diferite mărimi

Modul de căutare cu autocompletare (lb. en.: AutoComplete Search)

Module de autocomplete search (căutare cu autocompletare): pe măsură ce utilizatorul tastează caractere în caseta de căutare, sistemul efectuează în mod discret apeluri pe baza de date pentru preluarea datelor conform șirului curent din casetă. Exemple: dreamstime.com, evz.ro, capital.ro

Implementare căutare quasi-instantanee pe site-uri cu baze de date mari. Elastic Search

Implementarea bazelor de date Elastic Search pentru efecutarea de căutări aproape instantanee pe site-uri cu zeci si sute de mii de articole. Exemple: capital.ro, evz.ro

Compatibilizarea unor platforme vechi la PHP 7.4.9 și PHP 8.0

Aducerea unor platforme 100% custom sau parțial modificate (ex: OpenCart v. 1.4.9) la compatibilitatea 100% cu versiunile noi ale limbajului PHP (pentru viteză sporită, consum redus de resurse și toate celelalte avantaje). Soluțiile aplicate sunt inedite și eficace.

Flux periodic de web scraping cu salvarea stărilor intermediare

Generarea unor fluxuri de web scraping și salvarea poziției curente atunci când scripturile ating limita maximă de execuție. Ex: autohint.ro

Consum de servicii web prin intermediul API-urilor

Conectarea la servicii web prin intermediul API-urilor puse la dispoziție: site-uri de anunțuri, traduceri automate, translații automate voce-text, rezervări locuri parcare online, etc

Programare & dezvoltare web custom
Programare & dezvoltare web custom

Tehnologii și limbaje

Pentru dezvoltarea unor aplicații web fiabile suntem conectați la noutațile din universul programării & dezvoltării web și în general la curentele din lumea IT.

Studiem, învățăm și folosim în munca noastră tehnologii noi și eficiente. În ce avem experiență:

  • limbaje de programare și scripting PHP Python JavaScript
  • proiectare și utilizarea bazelor de date SQL și noSQL
  • limbaje de marcare XML, HTML
  • limbajul de stilizare/formatare CSS, CSS3
  • tehnici de programare orientată obiect sau procedurală
  • framework-uri și platforme software CodeIgniter (PHP), JQuery (JavaScript)
  • sisteme de administrare de conținut CMS (WordPress, Woocommerce, OpenCart)
  • tehnici de securizare a aplicațiilor web
  • tehnici de optimizare a funcționării aplicațiilor web

Hai să lucrăm împreună următorul tău proiect

Web Custom

Contactează-ne aici ca să discutăm despre proiectul tău.