Acasă » SEO pentru site-uri web

SEO pentru site-uri web

Optimizare pagini web pentru motorul de căutare Google

Optimizarea site-urilor web pentru motoarele de căutare și în special pentru Google este una din activitățile importante de expunere a afacerii online către public.

Criteriile actualizate ale Google de indexare a unei pagini web sunt ghidul de raportare a activităților de optimizare SEO pentru un rezultat efectiv.

La Sector web suntem conectați la aceste criterii actualizate și setul de măsuri aplicate pentru implementarea rezultatului audit-ului SEO a site-ului web.

SEO Optimizare site web pentru Google
SEO Optimizare site web pentru motoarele de căutare

Sănătatea site-ului – Auditul SEO

Foarte multe variabile pot afecta structura site-ului și scădea scorul global SEO de la Google, inclusiv Google Page Speed. Noi ne asigurăm ca algoritmul să fie optim și indexarea să fie una extraordinară.

Competiția și expresiile cheie – variabile SEO

Multe companii se luptă pentru cuvinte cheie mapate pe structura site-ului. În plus noi analizăm punctele forte, dar și pe cele slabe în raport cu competitorii dvs pentru a ne asigura ca site-ul web va ocupa o poziție superioară în clasamentul rezultatelor de căutare Google.

Raportul lunar – măsurarea eforturilor SEO

Rămâneți la curent cu programul nostru de raportare lunar dezvoltat in-house la Sector web care arată cronologic cum au afectat măsurile SEO întreprinse de noi prezența online a site-ului web.

Optimizarea pentru Google Page Speed

Numeroase și foarte variate activități tehnice de programare & dezvoltare web sunt investite pentru obținerea unui scor bun Google Page Speed. Criteriul de viteză este unul important pentru Google atunci când se calculează indexabilitatea unei pagini web.

Activitatea în rețelele sociale

La nota finală Google contribuie activitatea paginilor de socializare asociate site-ului: Facebook, Instagram, etc

Backlinkuri cu greutate către site

Backlinkurile de pe site-uri cu PageRank mare reprezintă o cartea de vizită a site-ului web pe care o putem prezenta către Google, care va mai da o notă din cele mai bune paginii dvs web.

Hai să lucrăm împreună următorul tău proiect de

Optimizare SEO

Contactează-ne aici ca să discutăm despre proiectul tău.