Acasă » Blog » Time Boss – Software-ul care limiteaza timpul de utilizare a calculatorului

Time Boss – Software-ul care limiteaza timpul de utilizare a calculatorului

Time Boss

Buna,

Dupa o perioada de inactivitate pe Blog-ul IT Sectorweb, revin cu o informatie care se dovedeste utila pentru unii, mai ales pentru cei care au copii.

Este vorba despre un software dedicat limitarii duratei de utilizare a computerului per user: Time Boss

Desi site-ul pe care este prezentat – pare site-ul de producator – are tinuta unui site de pana in anii 2000, software-ul isi face bine treaba.

Chiar si interfata de utilizare a acestui software pare sa ne spuna ca producatorii nu s-au preocupat deloc de aspect.

Totusi, pentru fiecare utilizator se pot seta intervale de timp de utilizare, pauze dupa anumite perioade de timp setate de super utilizator, durata acestor pauze, si alte optiuni care face din Time Boss o solutie practica de limitare a timpului de utilizare a computerului de catre copii, mai ales

Psihologic vorbind, desi la inceput copiii se vor opune limitarilor de orice fel in privinta utilizarii calculatorului, disciplina de utilizare obligatorie – ca la scoala: ore separate de pauze – ii vor stimula si vor fi multumiti si unii dintre ei chiar vor recunoaste acest lucru si vor lauda Time Boss. Sper ca copiii dvs sa fie printre acestia!

Acum nu stiu inca alte solutii* software poate mai bune, mai ofertante dpdv al optiunilor de configurare si poate cu o grafica mai apropiata de zilele noastre decat Time Boss. Dar totusi acesta functioneaza.

  • Software-ul mi-a fost recomandat de un prieten care il utilizeaza si el. Deci este verificat si deocmadata pare ca raspunde cerintelor de administrarea timpului consumat cu computerul

Alte informatii (utile) despre Time Boss:

+ Lista de programe pe care utilizatorul are voie/nu are voie sa le utilizeze

+ Fisier jurnal activitate

+ poate rula pe Windows 8, Windows 10

+ are o versiune trial de 30 de zile

+ costa ~ 100 de lei

+ site web: http://nicekit.com

 

 

 

 

 

 

nv-author-image

Traian Constantin Predan

Inginer absolvent al Politehnicii București proiectează și construiește sisteme online. Lucrează proiecte extrem de diverse, îi plac viziunile noi care provoacă la dezvoltarea unor soluții tehnice eficiente și stabile.