Acasă » Motorul de cautare Google personalizat pentru cautari din Statele Unite ale Americii (USA)

Motorul de cautare Google personalizat pentru cautari din Statele Unite ale Americii (USA)

Motor de cautare Google USA

Descriere motor de cautare Google regional SUA

Google pune la dispozitie cautari personalizate in indexul sau prin intermediul unor motoare configrabile specifice.

Mai multe detalii in seciunea pusa la dispozitie in portalul dedicat dezvoltatorilor web de catre Google: https://developers.google.com/custom-search.

Gazduiom aceasta cautare personalizata care va va oferi surprize explicabile prin faptul ca rezultatele de cautare sunt specifice regiunii de cautare.

Cel putin pentur programatori asa cum suntem si noi la Sector web, rezultatele de cautare pe subiecte de programare pentru rezidentii din SUA sunt diferite fata de cele livrate rezidentilor din Romania. Acest motor de cautare personalizat pare sa ofere o valoare importanta unor categorii profesionale.

Cautati in sectiunea de personalizare a motorului de cautare d ela Google (vezi linkul mai sus) si folositi interfata pusa la dispozitie.

In aceasta pagina gazduita de sectorweb.ro oferim rezultate din SUA. Noi am avut o surpriza placuta comparand rezultatele obtinute aici, versus cele obtinute in mod obisnuit, in ani de cautari profesioniste pe Google din regiunea Romaniei.

Nu stim cat timp aceasta functionalitate va fi lasata de Google gratuit, dar este si acum un moment prilenic de exploatat si pentru incpeut va invitam sa folositi interfata motorului personalizat pentru reginea Statelor unite ale Americii, gazduita in pagina motorului Google USA de la sectorweb.ro.

Spor la descoperit informatii utile!

Traian Predan

Firmă IT Dezvoltare aplicații web
Firmă IT București – Dezvoltare aplicații web