Acasă » Blog » Implementare Instant Facebook Articles

Implementare Instant Facebook Articles

Programare web custom Instant Facebook Articles - Capital.ro

Versiunile Instant Facebook Articles ajuta utilizatorul de dispozitive mobile la vizualizarea articolelor postate pe facebook direct (instant) in aplicatia de Facebook instalata pe mobil. Se castiga astfel viteza de afisare (nu se mai lanseaza browserul dispozitivului mobil pentru incarcarea articolului respectiv, publicat pe un anumit site web).

Versiunea instant a articolului este trimisa prin diferite mijloace catre Facebook si livrata in astfel de situatii (cand un articol online distribuit pe facebook este accesat de pe un dispozitiv mobil).

Formatul Facebook Instant Article este un format specific si este necesara actiunea unui programator web pentru a genera intr-un fel sau altul acest format si a trimite in regim periodic aceste articole catre Facebook.

Facebook a creat pentru site-urile WordPress un plugin special care realizeaza toata aceasta generare a formatului Instant pentru fiecare articol si apoi le pune la dispozitie intr-un feed specific ce poate fi preluat de catre Pagina de Facebook a site-ului web.

Daca site-ul web este construit pe alte platforme, standardizate sau custom, munca de generare si trimitere catre Facebook trebuie indeplinita de catre programatorii web.

Pe langa aceasta, exista interfata “Instrumente de publicare” a paginii de Facebook care trebui folosita de administratorul paginii pentru a configura si trimite spre aprobare articolele instant.

Audience Network este modalitatea prin care articolele instant pot fi intretesute cu reclama petnru monetizarea afisarilor articolelor instant, la fel cum ar fi fost indeplinita pe site-ul online la afisarea articolului in browser.

Google Ads sai orice alta retea terta de reclama online poate inlocui Audience Network.

Sectorweb.ro a realizat pe langa integrarea custom a site-urilor evz.ro si capital.ro cu Instant Facebook Articles si integrarea site-urilor WordPress: doctorulzilei.ro, evzmonden.ro si animalzoo.ro. Pentru toate aceste 5 site-uri a realizat integrarea codurilor de reclama Audience Network de la Facebook, indeplinindu-se astfel toate conditiile de monetizare a articolelor instant Facebook.

Vizitati pe mobil sau tableta paginile de Facebook ale evz.ro, capital.ro, doctorulzilei.ro, animalzoo.ro si evzmonden.ro pentru a beneficia de viteza de afisare a articolelor Facebook Instant publicate pe aceste siye-uri si distribuite pe Facebook.

Sectorweb.ro

 

 

 

 

 

nv-author-image

Traian Constantin Predan

Inginer absolvent al Politehnicii București proiectează și construiește sisteme online. Lucrează proiecte extrem de diverse, îi plac viziunile noi care provoacă la dezvoltarea unor soluții tehnice eficiente și stabile.