Acasă » Blog » The Fast Guide to Application Profiling

The Fast Guide to Application Profiling

Salut,

Consultand documentatia framework-ului CodeIgniter, in special sectiunea de capabilitati (features) ale platformei am cautat in motorul Google referinte despre “Application Profiling” si a gasit acest articol din 2010 al lui Chris Farrell:
The Fast Guide to Application Profiling pe care l-am parcurs in parte si il gasesc excelent.

Abordarea curenta care amana cu temere si speranta eventuale optimizari pe parcurs – daca nu crapa aplicatia pana atunci – denota defapt un compromis pe care il facem din lipsa de timp, din faptul ca avem sarcini si proiecte numeroase, etc.

Normal, ca niciodata nu vei optimiza un website care va avea trafic mic intocmai ca unul la care te asptepti ca traficul sa fie de 1.000.000 unici/luna.

Desi insusirea unor bune practici conduce intotdeauna  la dezvoltarea de aplicatii de calitate

Dar in cel de-al doilea caz, folosirea uneltelor de profiling si o proiectare justa pe toate straturile: serverul web, aplicatia web, serverul de baze de date, baza de date, front-end-ul si reteaua sunt absolut necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nv-author-image

Traian Constantin Predan

Inginer absolvent al Politehnicii București proiectează și construiește sisteme online. Lucrează proiecte extrem de diverse, îi plac viziunile noi care provoacă la dezvoltarea unor soluții tehnice eficiente și stabile.