Acasă » Blog » Dezvoltare platforma rezervari evaluari medicale online

Dezvoltare platforma rezervari evaluari medicale online

Share this post on social!
Dezvoltare platforma consultatii medicale online

Platforma de evaluari (consultatii) medicale online in specialitatea Dermatologie a fost dezvoltata plecand de la o tema de Woocommerce cu functionalitati de rezervari evenimente (consultatii) online bazate pe pluginul Booked.

Partea de programare/dezvoltare custom o constituie aspecte suplimentare in gestionarea consultatiilor, pacientilor si fisierelor asociate acestora.

De asemenea, rezervarea unei evaluari se poate face concomitent cu crearea contului de pacient si trimiterea fisierelor necesare aporbarii consultatiei (fisiere in formate diverse: imagine, pdf, txt, doc, docx, mp4, etc)

Exista casete de text pentru preluarea datelor tutorelui pentru pacienti minori.

Utilizatorul poate selecta si asocia rezervarii un serviciu medical din cele disponibile ca produse Woocommerce, cu preturi specifice.

Medicul are posibilitatea ca ulterior sa modifice serviciul asociat evaluarii, in functie de complexitatea si caracterul acesteia.

Tot ulterior solicitarii unei consultatii, medicul dar si pacientul pot modifica data si ora consultatiei.

Odata cu solicitarea se genereaza un acord al pacientului privind datele personale necesare in desfasurarea actului medical.

Medicul are posibilitatea sa gestioneze toate rezervarile si sa le aprobe.

Odata aprobata consultatia poate fi platita de catre pacient.

In urma evaluarii online, pacientul are posibilitatea completarii unui formular de feedback.

Medicul redacteaza raportul medical care este atasat fisierelor stranse in dreptul pacientului respectiv, pentru consultatia respectiva.

Este asigurat nivelul de securitate corespunzator unei platforme de evaluari online.

Daca ai nevoie de serviciile IT de programare/dezvoltare web custom de la Sector web, contacteaza-ne la contact@sectorweb.ro | 0771.380.310 sau prin formularele din pagina de contact sau din pagina de oferta. Te asteptam!

Lasă un răspuns

Traian Constantin Predan

Traian Constantin Predan

Inginer absolvent al Politehnicii București proiectează și construiește sisteme online. Lucrează proiecte extrem de diverse, îi plac viziunile noi care provoacă la dezvoltarea unor soluții tehnice eficiente și stabile.