Acasă » SC ATELIO MARKET 93 SRL

SC ATELIO MARKET 93 SRL

SC ATELIO MARKET 93 SRL-Diplomatic-Shop & GiftAvenue.ro

Sediul social: Str.Dr.Macovei Eftimie, nr.11, Com.Chiajna-Jud.Ilfov

Site web: Gift Avenue

 

Diplomaticshop-online, cu o experienta in domeniu duty-free de 12 ani, si alti 5 ani pe piata domestica de online, si-a pastrat atat furnizorii cat si clientela.

Acest lucru se datoreaza calitatii produselor, dar si a preturilor competitive.  Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura de cel mai bun serviciu in domeniu.

Nu ezitati sa apelati la noi!  Sigur, ce v-ati propus sa alegeti de aici se va concretiza cu succes si cat mai repede posibil la dumneavoastra acasa, la birou, oriunde doriti.

Veti gasi aici un rasfat al simturilor, exprimate prin senzualiatea misterioasa a parfumurilor sau aromele catifelate, incatusate in sticlele deosebite ale bauturilor, dar si gustul exotic al ciocolatei preparata, parca , pentru a ne face sclavii ei pentru totdeauna.

Chiar daca nu ne vedeti, noi suntem aici, alaturi de dumneavoastra, incercand sa va fim de folos de fiecare data cand aveti nevoie, cu un sfat sau o recomandare, cu orice va poate ghida cu succes catre produsul pe care il doriti .

 

Va multumim.
Diplomaticshop-online.
 
 
Produsele de pe Diplomaticshop-online sunt 100% originale, cu timbru  si se comercializeaza cu plata tuturor taxelor si accizelor conform legii.