Acasă » Editura Orizonturi

Editura Orizonturi

S.C. EDITURA ORIZONTURI S.R.L, înfiintatã în anul 1991, a reuşit să se impună în peisajul culturii române, într-o scurtă perioadă de timp, prin publicarea unor autori de renume, clasici şi contemporani, din peste 20 de ţări ale lumii, deschizând astfel noi orizonturi de cunoaştere pentru cititorul român.
Colecţiile sale – Cultură generală, Mari personalităţi ale istoriei, Titani ai literaturii universale, Biografii celebre, Laureaţi ai Premiului NOBEL pentru literatură, Romantică, Thriller, Stil, Bestseller, Carte social-politică şi altele s-au bucurat de un deosebit succes pe piaţa de carte din România.

Datorită rezultatelor obţinute, Editura ORIZONTURI s-a plasat în topul primelor 5 edituri din România, fapt atestat de premii acordate de Camera de Comerţ şi Industrie a României, Primăria Capitalei şi de organizatorii celor mai importante târguri de carte din România.

În prezent, prioritatea editurii o constituie diversificarea tematică şi publicarea celor mai valoroase noutăţi editoriale din marile culturi ale lumii.

Director General,

dr. Ioan Enescu