Oferta realizare site-uri web

Cat costa un site web

… 1 site web de prezentare?

… 1 magazin virtual?

… un pachet SEO?

… un abonament de mentenanta?

Cere oferta web

Completeaza formularul alaturat si iti vom trimite o oferta de timp si pret adaptata pe informatiile trimise. Daca vei dori sa discutam in detaliu proiectul tau vom stabili o intalnire pentru a ne cunoaste reciproc, a stabili etapele proiectului, responsabilitatile echipei, mijloacele si frecventa de comunicare, metodele de feedback

Ce pret are un site web

Sugestia noastra este sa solicitati oferta noastra completand formularul de cerere oferta web alaturat pentru a obtine o prima estimare adaptata pe cerintele si descrierea pe care o faceti proiectului dvs. Ulterior, daca discutam pe larg detaliile acestuia vom aprecia exact valoarea si costurile acestui proiect si in consecinta putem stabili pretul final.

Va dam orientativ o estimare de pret pentru un crearea unui site web sau livrarea unui serviciu de consultanta IT (mentenanta, SEO, programare web custom)

Preturi servicii consultanta IT:

  • Site prezentare: pretul porneste de la 300 Euro
  • Magazin virtual: pornim de la 400 Euro
  • Mentenanta: abonament cu 3 ore incluse lunar/35 euro
  • SEO: pachetul de baza porneste de la 300 euro
  • Programare custom: 30 euro/ ora

Cere oferta IT:

Completeaza cat mai multe din informatile cerute in formular. Astfel, ne va fi usor sa estimam mai aproape de profilul proiectului si cerintele concrete. Multumim!

Nume (*)

Companie

Judet

Email (*)

Site web (daca exista)

Numar telefon

Denumire proiect

Tipul proiectului

Buget disponibil

Timp de executie

Detalii